Utorak, 26. ožujka 2024.

Počinju tehnički pregledi traktora i priključnih strojeva u đurđevačkoj Podravini

Poznat je raspored obavljanja tehničkih pregleda poljoprivrednih traktora i njihovih priključnih vozila te registracija istih na terenu. Registracija poljoprivrednih traktora i strojeva na području Policijske postaje Đurđevac počet će 1. rujna i trajat će sve do 7. listopada.

Tako će se tehnički 1. i 2. rujna od 7:30 do 14 sati provoditi u Repašu ispred zgrade mjesnog odbora. U Molvama u istoj satnici na nogometnom igralištu NK Mladosti Molve tehnički će se obavljati 3., 4. i 7. rujna.

Tehnički će se 8. rujna provoditi u Miholjancu, dok će dan kasnije tehnički pregled traktora moći obaviti stanovnici Hampovice. U Novom Virju tehnički će se obavljati 10. i 11. rujna.

U Ferdinandovcu ispred zgrade općinskog poglavarstva tehnički će se provoditi čak tri dana, 14., 15. i 16. rujna. Stanovnici Kloštra Podravskog svoje će traktore moći registrirati 17. rujna, dok će se dan kasnije registracija provoditi u Podravskim Sesvetama.

Tehnički pregled najduže će se zadržati u Virju gdje svi zainteresirani moći registrirati svoje traktore i radne strojeve stanovnici Virja 24., 25., 28., 29. i 30. rujna te 1. i 2. listopada.

Nakon Virja, tehnički pregled obavljat će se u Kalinovcu i to petog listopada. Posljednje selo u kojem će se obavljati tehnički pregled je Prugovac u kojem će se traktori i radni strojevi moći registrirati 6. i 7. listopada.

Dodajmo kako je za pristup tehničkom pregledu, vlasnici vozila moraju imati svu potrebnu dokumentaciju o vlasništvu, uplaćeno osiguranje vozila te osobnu iskaznicu vlasnika vozila.Također se na traktorima s kabinom sve ostakljene površine koje je proizvođač ugradio (vrata, stražnje staklo) moraju nalaziti na vozilima. Vozila moraju biti čista i podmazana.

zatvori