Četvrtak, 18. travnja 2024.

PAN KUP 2020. Podravec iz Torčeca odustao od završnice, umjesto njih igra Bratstvo iz Kunovca

Nakon što je prvotno bilo odgođeno zbog vremenskih neprilika, finale noćnog malonogometnog prvenstva županijskih klubova PAN Kup 2020. igrat će se danas u petak, 14. kolovoza.

U završnici turnira neće igrati ekipa NK Podravec Torčec koja je zbog godišnjih odmora, odnosno manjka igrača odustala od završnice. Prema pravilima turnira, na mjesto Podravca doći će NK Bratstvo iz Kunovca, koje je bilo najbolje na tablici od ekipa koje nisu ušle u završnicu. Satnica turnira ostaje ista.

Podsjetimo, riječ je o turniru koji se igra na novom terenu s umjetnom travom u sklopu igrališta NK Bratstva u Kunovcu. Prvaci u veteranskoj konkurenciji su nogometaši Osvita iz Đelekovca, a polufinale seniora izborili su Rudar iz Glogovca, Mladost iz Sigeca, Sloga iz Koprivničkog Ivanca i NK Bratstvo iz Kunovca koje ulazi umjesto Podravca iz Torčeca.

Završni dan turnira od 19:30 otvaraju Rudar i Mladost, a sat vremena kasnije snage će odmjeriti Sloga i Bratstvo. Utakmica za treće mjesto igra se od 22, a finale od 23 sata. Bit će tu i tombola s bogatim nagradama za gledatelje.

Sponzori natjecanja su Carlsberg pivovara i Robin trgovine, a medijski pokrovitelji Radio Drava i portal Drava.info.

PAN Kup 2020.
Petak, 14. kolovoza
19:30 NK Rudar Glogovac – NK Mladost Sigetec
20:30 NK Sloga Kop. Ivanec – NK Bratstvo Kunovec
22:00 utakmica za treće mjesto
23:00 finale
— izvlačenje tombole i proglašenje

zatvori