Srijeda, 24. travnja 2024.

Krstanović o statusu u Slaven Belupu: ‘Sve sam bio dogovorio s klubom, ali neke detalje nismo uspjeli riješiti…’

'Kako da dođem na trening, a nemam ugovor? Valjda je red da me prvo pozovu na potpis ugovora'

Nogometaši Slaven Belupa u subotu su počeli s pripremama za novu sezonu, a na prvom treningu nije se pojavio najbolji strijelac prošle sezone Ivan Krstanović.

Slavenov trener Tomislav Stipić o tome je, kako prenose službene web stranice kluba, rekao:

– Još uvijek vodimo razgovore s ostalim igračima kojima je istekao ugovor. Jedan od njih je i Ivan Krstanović koji našu ponudu ima već dva mjeseca i kojeg smo danas očekivali u klubu, ali se on nije pojavio. Možda ima neku bolju i adekvatniju ponudu što ja sasvim razumijem i ako je tako ja mu želim svu sreću. Želimo sa svima imati komunikaciju punu respekta i tako će uvijek u Slaven Belupu i biti.

A sam Krstanović više je rekao novinaru Sportskih novosti:

– Znači, ja sam s klubom bio sve dogovorio, međutim, neke detalje nismo uspjeli riješiti. Primjerice, oni su htjeli da se ja, zbog manjeg prireza i poreza, preselim u Koprivnicu, da bi me morali ukupno manje platiti. I ja sam na to pristao, ali nakon razgovora s računovođom shvatio sam da to ne mogu samo tako napraviti, imam u Zagrebu prijavljenu firmu i neke lokale koje iznajmljujem i komplicirano je mijenjati sve papire i prebacivati se u Koprivnicu. Sve sam to rekao u klubu, znali su za taj slučaj, međutim, mene do početka priprema više nitko nije nazvao – izjavio je Krstanović za Sportske novosti te dodao:

– Kako da dođem na trening, kad nemam ugovor, nisam više igrač Slavena? Valjda je red da me prije prvog treninga pozovu na potpis ugovora, a mene nitko nije nazvao. Imam dojam da me, zapravo, nisu ni htjeli, da im iz nekog razloga odgovara što nisam potpisao – kazao je Krstanović.

Cijeli razgovor pročitajte ovdje.

zatvori