Srijeda, 27. ožujka 2024.

KRLE IPAK OSTAJE Slaven Belupo i Ivan Krstanović dogovorili nastavak suradnje

Nogometni klub Slaven Belupo i Ivan Krstanović dogovorili su nastavak suradnje, piše na službenim stranicama koprivničkog prvoligaša.

Klub i napadač potpisali su novi, jednogodišnji ugovor te će tako Krstanović u Koprivnici ostati najmanje do ljeta 2021.

– Drago mi je da smo produžili suradnju za još jednu dodatnu godinu. Veselim se novim izazovima sa Slavenom i jedva čekam novu sezonu. Izrazito sam motiviran i želim da kao momčad nastavimo tamo gdje smo stali na kraju prošlog prvenstva. Pokazali smo da možemo sa svima i na tome temeljim optimizam. Uz dobru atmosferu možemo ostvariti i dobar rezultat. Bitno je da idemo korak po korak i utakmicu po utakmicu. Nikome nećemo priznati da je bolji od nas i s tim stavom ćemo izlaziti svakog vikenda na teren – rekao je Krstanović.

U Slaven Belupo Krstanović je stigao u siječnju 2019. U prošloj je sezoni postigao 12 pogodaka, a posljednji, protiv Intera u 35. kolu, bio je njegov 100. u karijeri s kojim je stigao na peto mjesto najboljih strijelaca u povijesti HNL-a.

Podsjetimo, bilo je govora o tome da Krstanović neće produljiti ugovor jer se oko uvjeta nije mogao dogovoriti s Upravom, no čini se kako su ipak pronašli zajednički jezik.

zatvori