Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Ženska ekipa mladeži DVD-a Reka sudjeluje u radu šeste smjene Kampa vatrogasne mladeži u Fažani

Šesta smjena ovogodišnjeg Kampa vatrogasne mladeži u Fažani započela je jučer 17. kolovoza i trajat će do 24. kolovoza 2020. godine.

U radu ove smjene sudjeluje 117 pripadnika vatrogasne mladeži i njihovih voditelja iz osam dobrovoljnih vatrogasnih društava DVD-a Rakitje, DVD-a Donja Stubica, DVD-a Bobovica, DVD-a Presečno Visočko, DVD-a Beravci, DVD-a Kras-Šapjane, DVD-a Mrzljaki-Goljak, DVD-a Reka i VZO-a Viljevo, te voditelj i zapovjednik kampa.

Prostor Kampa koji je osigurala Vatrogasna zajednica Koprivničko-križevačke županije, u ovoj smjeni koristit će mladež DVD-a Reka, njih sedmero s voditeljima Darkom Ločarekom i Martinom Lončarić. Ovaj prekrasan prostor ove godine koristi veliki broj pripadnika vatrogasne mladeži naše županije, poglavito pripadnika VZG-a Koprivnice. Pripadnici mladeži DVD-a Reka jedini su predstavnici iz Koprivničko-križevačke županije u kampu tijekom ove smjene.

Prilikom dolaska u kamp provedene su sve neophodne epidemiološke mjere, mjerenje temperature, dezinfekcija ruku kao i dezinfekcija kompletnog kampa.
Tijekom sedmodnevnog boravka u kampu, pripadnici vatrogasne mladeži aktivno će sudjelovati u realizaciji programa aktivnosti shodno Pravilima Kampa vatrogasne mladeži Fažana.

Da bi sve funkcioniralo besprijekorno, kao što je to bilo tijekom proteklih pet smjena brine se voditelj kampa Tomislav Horvat iz Hrvatske vatrogasne zajednice u čemu će mu pomagati zapovjednik šeste smjene Marko Ašenbrener, predsjednik Savjet vatrogasne mladeži Požeško-slavonske županije.

zatvori