Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Slavenaši krenuli s pripremama, klub napustila petorica igrača

Nedugo nakon završetka prošle sezone, nakon samo šest dana odmora, nogometaši Slaven Belupa na čelu s trenerom Tomislavom Stipićem i njegovim stručnim stožerom vratili su se treninzima.

Na koprivničkom Gradskom stadionu “Ivan Kušek – Apaš” danas su startale pripreme za sezonu 2020./2021. Svih četrnaest dana uoči novog prvenstva nogometaši će trenirati u Koprivnici, a odigrat će i dvije prijateljske utakmice. U subotu, 8. kolovoza u gostima s Varaždinom, a dan kasnije s Hrvatski dragovoljcem u Koprivnici. Utakmica s Međimurjem, koja se trebala igrati ove srijede, je otkazana. Postoji mogućnost da se u istom terminu pronađe novi protivnik, piše na službenim stranicama Slaven Belupa.

Trener Tomislav Stipić na prvom je treningu okupio 15 igrača. To su: Ivan Filipović, Karlo Slukić, Goran Paracki, Tomislav Božić, Matko Zirdum, Vinko Soldo, Bruno Bogojević, Bruno Goda, Marko Čovo, Bruno Čovo, Stipe Bačelić Grgić, Nemanja Glavčić, Karlo Lulić, Arijan Brković i Franck Etoundi, dok su Božo Mikulić, Vinko Međimorec, Mateus Lima, Davor Lovren i Michele Šego po završetku ugovora napustili klub.

Današnji trening trajao je nešto duže od sat vremena na pomoćnom terenu, a stručni stožer iskoristio ga je kao uvod u pripreme nakon pauze. Poslijepodne će Slavenaši odraditi još jedan, a sutra je također na rasporedu dvostruki program.

Dodajmo da na popisu igrača nema Antonia Ježine, Mateasa Delića, Jeffrena Suareza i Ivana Krstanovića pa se nameće pitanje što je s njima. Krstanoviću i Deliću je istekao ugovor dok Ježina formalno ima ugovor još godinu dana, no nije nemoguće da već ovog ljeta napusti Belupo kao i Jeffren. Malo je igrača pristupilo prvome treningu tako da će se momčad formirati kroz cijeli kolovoz i rujan.

zatvori