Četvrtak, 25. travnja 2024.

Dvojica mladih Slavenaša otišla na posudbe, Šego se vratio u Hajduk pa posuđen dalje

Mladi igrač Slaven Belupa Luka Liklin u novoj sezoni zaigrat će na posudbi u Rudešu, u nadi da će u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi imati veće šanse za minutažu.

Liklin je rodom iz Murskog Središća, a u Slaven je stigao prije pet godina iz Varaždina. U siječnju ove godine sa Slavenom je potpisao trogodišnji, svoj prvi profesionalni ugovor. Liklin je nadareni ofenzivni vezni igrač te član U-19 reprezentacije Hrvatske.

Uz njega, u potrazi za kontinuitetom igara iz redova Farmaceuta u Međimurje je otišao mladi veznjak Niko Havelka. Prošao je Varaždinovu školu nogometa, kao kadet nastupao je za zagrebački Dinamo pa se vratio u Varaždin. Tamo je upisao desetak prvoligaških nastupa, a jesen prošle godine proveo je na posudbi u Podravini iz Ludbrega. U Slaven je došao u siječnju ove godine te upisao četiri nastupa, jedan od prve minute – protiv Hajduka na Poljudu, kada je upisao i asistenciju.

Spomenimo još kako je Slaven napustio Hajdukov igrač na posudbi, Michele Šego. Hajduk ga je odmah proslijedio na drugu posudbu u slovenskog prvoligaša Bravo.

zatvori