Srijeda, 24. travnja 2024.

Uzvrat četvrtfinala Kupa: Tehnika-Koprivnica na Apašu protiv Kloštra, napeto u Cvetkovcu

Uzvratne utakmice četvrtine finala Kupa Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije na rasporedu su ovog vikenda.

Tri utakmice igraju se u subotu, a jedna u nedjelju.

Tehnika-Koprivnica u Kloštru Podravskom pobijedila je Mladost rezultatom 3:1 i u subotu će ih dočekati na koprivničkom “Apašu”. Domaćin će igrati bez pocrvenjelog Stjepana Šanteka, a zbog ozljeda upitni su Domagoj Hlevnjak i Marko Radotović.

Nakon uvjerljive pobjede rezultatom 5:1 u Imbriovcu, Borac gostuje kod Radnik-Križevaca. Domaćin će vjerojatno dati zadnji atom snage kako bi pokušao ispraviti gorak poraz, no hoće li to biti dovoljno za senzaciju veliko je pitanje.

Najzanimljiviji i najneizvjesniji par odmjerit će snage u Cvetkovcu. Bratstvo dolazi k Tehničaru na Stari breg braniti prednost od 2:1 stečenu u domaćoj pobjedi. Cvetkovčani poznati po dobroj igri kod kuće gaje optimizam kako bi mogli nadoknaditi minimalan zaostatak i izboriti polufinale Županijskog kupa.

U jedinoj nedjeljnoj utakmici igrat će FerdinandovacGraničar iz Legrada. “Ferdinand” je u lagodnoj situaciji, ima prednost od 4:0 iz prve utakmice u Legradu, a poznati su kao odlična domaćinska momčad pa šanse Legrađana za polufinale nisu baš velike.

Sve u svemu, čeka nas bogat sportski vikend s pregršt zanimljivih ogleda diljem županije.

Županijski kup 1/4 finala – uzvrat

Subota, 8. kolovoza
18:00
Cvetkovec: Tehničar – Bratstvo (1:2)
Koprivnica: Tehnika-Koprivnica – Mladost (Kloštar P.) (3:1)
Križevci: Radnik-Križevci – Borac (1:5)
Nedjelja, 9. kolovoza
18:00
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Graničar (Legrad) (4:0)

zatvori