Petak, 19. travnja 2024.

Borac prvak turnira u Legradu nakon lutrije penala u finalu protiv Tehničara

Danas su na tradicionalnom nogometnom turniru u Legradu odigrane utakmice za 1. i 3. mjesto nakon što su prošlog vikenda Imbriovčani svladali Graničar te Tehničar Osvit u polufinalnim susretima.

Dan je započeo utakmicom za treće mjesto. Osvit je svladao Graničar Legrad rezultatom 2:1. Strijelci za goste bili su Bilješko i Drvarić dok je za Kormorane strijelac bio Baričić s 11 metara.

Finalni susret je gledalo oko 250 ljudi koji nisu ostali razočarani. Tehničar i Borac pružili su odličnu predstavu, a prva dva pogotka postigli su bivši igrači Slaven Belupa, golgeteri Vručina i Jambrušić.

Na poluvrijeme se otišlo s 1:1. Drugo poluvrijeme bolje je započeo Borac i poveo preko Rajića, dok je Ivan Delić poravnao na konačnih 2:2. Pobjednik je odlučen nakon duge lutrije penala, uz krajnju pobjedu Jembrovčana s 9:8.

Obje ekipe okreću se vikendu i četvrtfinalu Kupa. Borac će u Križevcima braniti 5:1 domaću pobjedu dok će Sovićevi dečki kod kuće, na Starom bregu, ganjati Kunovčane koji dolaze s minimalnom prednošću od 2:1.

zatvori