Petak, 29. ožujka 2024.

IMAMO DOBITNICE ZA STAND UP SHOW Saša Turković okrijepit će vas opuštenim smijehom

Portal Drava.info svojim čitateljicama i čitateljima poklanja ulaznice za stand up show Saše Turkovića koji će se održati 8. srpnja u 21 sat u atriju koprivničkog Domu mladih u sklopu Ljeta u Ludensu.

Po dvije ulaznice za stand up show Saše Turkovića osvojile su Silvija Maronić i Marija Turk. Čestitamo! Upute smo vam poslali e-poštom.

Sašin prvi one man show posvećen je isključivo obiteljskom životu i preživljavanju istog. Fore stvarane tijekom 44 godine Sašina života te ispolirane brojnim nastupima k’o obiteljska srebrnina nakupile su se poput režija i nastala je predstava “PREŽIVJETI U OBITELJI”.

Prvim samostalnim showom Saša će vam na pladnju poslužiti iskustvo žongliranja suživota s troje djece, brižnom suprugom, kamatnim stopama, komunalijama i poslom u čemu ćete se sigurno prepoznati. U više od 80 minuta smijeha Saša će s vama podijeliti sve aspekte obiteljske svakodnevice te vas savjetovati kako kao otac, suprug i muškarac na kraju dana zaspati sa smiješkom na licu.

“PREŽIVJETI U OBITELJ” je savršen izlazak za sve koji trebaju kratki “tajmaut” od svojih najbližih i kozmološkog fenomena zvanog život.

 

zatvori