Petak, 19. travnja 2024.

Županijski nogomet: Pred nama je vikend pun dobrih pripremnih utakmica

Nogometni klubovi s područja Koprivničko-križevačke županije nastavljaju s pripremama za novu sezonu pa će se ovog vikenda igrati mnogo zanimljivih susreta. Na terene će klubovi iz svih liga, od Treće hrvatske do posljednjeg ranga natjecanja.

Jedan od najzanimljivijih susreta sigurno će biti odigran u Drnju na Parku prinčeva. Domaćin, četvrtoligaš Tomislav dočekat će trećeligaške goste iz Cvetkovca. Utakmica Tomislav – Tehničar na rasporedu je u subotu od 18 sati.

Drugi zanimljiv dvoboj odigrat će se u Đurđevcu na SRC Vlado Leščan-Duspe. Graničar će dočekati Tehnika-Koprivnicu, termin je također u subotu u 18 sati. Samo 24 sata kasnije Tehnikaše čeka drugi test u vikendu, gostuju kod županijskog drugoligaša Omladinca u Herešinu.

Podravac iz Virja snage će odmjeriti s ekipom iz istog, trećeg ranga hrvatskog nogometa, Nk Bjelovarom.

Graničar iz Legrada, novopečeni četvrtoligaš, dočekat će Slogu iz Štrigove. Legrađani su u tjednu gostovali kod Dubravčana u Donjoj Dubravi i nisu se dobro proveli, izgubili su s 4:2.

Imbriovčani su u srijedu slavili u Ferdinandovcu, na najtežem gostovanju u županiji, s 4:3. Na listu strijelaca upisali su se Ivandija, Vručina i dva puta Kovačić. Već u subotu na Velikom vrtu gostuje trećeligaš Virovitica.

Močilani su ovog tjedna počeli s pripremama, a prva prijateljska utakmica bit će odigrana u nedjelju, u Đelekovcu protiv pojačanog Osvita, naravno u jutarnjem terminu od 10:30.

Petak od 18 sati rezerviran je za susret Miklinovca i Starigrada.

zatvori