Subota, 20. travnja 2024.

Udruga Kopriva u petak organizira radionicu zdrave sirove prehrane

Udruga Kopriva u sklopu projekta ‘KUPID – Koprivničke udruge ponovno imaju dom’ u petak, 17. srpnja organizira radionicu sirove prehrane.

Ispravak: u prvotnoj verziji ovog članka bilo je greškom objavljeno da je radionica u subotu. Točan datum je petak, 17.7. od 19 sati.

Poznata koprivnička promotorica raw food načina prehrane i brige o zdravlju Nada Zlatar Lukavski održat će prezentacijsko-degustacijsku radionicu zdrave i sirove hrane i održive potrošnje kroz koju će svi zainteresirani moći naučiti nešto više o pripremi zdravih sirovih namirnica, sirovih zalogajčića ili poslastica. Uz to će moći saznati kako se riješiti bolesti te kako zamijeniti loše namirnice boljima i tako održavati vlastito zdravlje i imunitet.

– Radionica sirove hrane je prava prilika da naučite i saznate nešto novo te napravite ljetnu detoksikaciju, očistite tijelo i probavni trakt od teške svakojake hrane, opterećene mesom, šećerom i glutenom i osnažite imunitet kako bi se mogao oduprijeti raznim virusima i bolestima i spreman dočekao izazovnu jesen pred nama! Pridružite nam se u petak i zaronite s nama u šareni svijet sirove hrane – pozivaju iz Udruge Kopriva.

Radionica će se održati u Domu mladih Koprivnica u petak s početkom u 19 sati.

U sklopu projekta Udruga Kopriva u srpnju će još provesti nekoliko aktivnosti, a raspored možete pronaći ovdje.

zatvori