Četvrtak, 25. travnja 2024.

Subota u Koprivnici i okolici: Dva slijetanja s ceste, sudar na parkingu…

Tri prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se u subotu u Koprivnici i okolici, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

>> Prometna na Čardi: Pijani vozač sletio s ceste, u automobilu je imao dvoje djece

Za prvu je oko pola sata prije podneva bio zaslužan 19-godišnji vozač. On je upravljao Golfom koprivničkih tablica pod utjecajem alkohola od 1,33 promila te, uslijed nepropisnog kretanja, kotačem udario u betonski rubnjak i sletio na travnatu površinu na Trgu kralja Krešimira. Zadržan je u posebnoj prostoriji do otriježnjenja i slijedi mu prekršajni postupak.

Druga se dogodila oko 12:40 na parkiralištu u Gospodarskoj ulici u Koprivnici. 63-godišnja vozačica upravljala je Opel Astrom njemačke registarske oznake te se, uslijed oduzimanja prednosti, sudarila s BMW-om koprivničkih tablica kojim je upravljala 44-godišnjakinja. Protiv vozačice koja je prouzročila nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Treća i posljednja subotnja nesreća dogodila se 15 minuta prije ponoći na otvorenom dijelu državne ceste D-2 nedaleko od Vlaislava. 21-godišnji vozač upravljao je Audijem koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,29 promila te automobilom udario u dva smjerokazna stupića i sletio u odvodni kanal. Slijedi mu prekršajni postupak.

zatvori