Četvrtak, 18. travnja 2024.

Tehnika-Koprivnica slavila u prvoj prijateljskoj utakmici, Daka zabio za pobjedu u Svetoj Mariji

Tehnika-Koprivnica ovog je vikenda odigrala prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za Županijski kup i novu sezonu te upisala pobjedu u gostima.

Koprivnička je momčad gostovala u Svetoj Mariji kod tamošnje Mladosti koja se natječe u Četvrtoj nogometnoj ligi Čakovec – Varaždin. Tehnika Koprivnica slavila je s 1:0 pogotkom Josipa Dakića u 35. minuti susreta.

– Prvo poluvrijeme smo dominirali, bili strpljivi i stvarali dosta šansi, ali zbog akumuliranog umora i nedostatka utakmica u nogama promašili smo dosta prilika. Veseli nas prikazana dobra igra i pogodak Josipa Dakića koji je presudio utakmicu. Drugo poluvrijeme mijenjali smo formaciju i sastav i isprobavali nove elemente u igri i s tim možemo biti i više nego zadovoljni. Zahvaljujemo još jednom ekipi Mladosti na fer i korektnoj igri i odličnom gostoprimstvu. Okrećemo se novom tjednu i sljedećem vikendu u kojem nas čekaju dvije nove utakmice, protiv Graničara u Đurđevcu u subotu i Omladinca u Herešinu u nedjelju – rekao je Dravi.info dokapetan momčadi Luka Ernečić.

NK TEHNIKA-KOPRIVNICA: Stilinović, Dakić, Dodlek, Sabol, Hlevnjak, Šantek, Busija, Radotović, Ernečić, Lovković, Salajec. Drugo poluvrijeme: Vrhovec, Gašparić, Matijaković, Maurović, Đuraj, Golubić, Furjan, Kušenić, Korenika, Tušek, Kozjak. Trener: T. Čiković.

zatvori