Srijeda, 24. travnja 2024.

Strijelci Podravine odlični u trećem kolu Kupa Hrvatske u trapu

U trećem kolu Kupa Hrvatske u trapu, održanom na zadarskoj streljani Žmirići, strijelci Športskog streljačkog kluba Podravina nastavili su s odličnim rezultatima.

Nakon osvojenog trećeg mjesta u prvom te četvrtog mjesta u drugom kolu Kupa, na zadarskoj streljani strijelci Podravine osvojili su ekipno drugo mjesto.

Ekipa ŠSK Podravine u sastavu Tihomir Marjančić, Damir Mehkek i Zvonimir Pavošević ostvarila je 334 pogodaka plasiravši se na drugo mjesto iza ekipe Gord iz Velike Gorice koja je ostvarila 356 pogodaka. Treće mjesto s ostvarena 332 pogotka pripalo je ekipi Novi Zagreb.

U pojedinačnom plasmanu Damir Mehkek sa 114 pogodaka zauzeo je deveto mjesto, Zvonimir Pavošević sa 111 pogodaka plasirao se na četrnaesto mjesto, a Tihomir Marjančić ostvario je 109 pogodaka i plasman na šesnaesto mjesto.

Nakon tri održana kola Kupa Hrvatske u trapu strijelce ŠSK Podravina očekuje nastup na pojedinačnom finalu Kupa Hrvatske na kojem nastupa najboljih 24 strijelaca Hrvatske u disciplini trap. Finale Kupa Hrvatske održat će se 29. i 30 kolovoza na streljani Lukavec.

Tekst: Renato Kovačić

zatvori