Četvrtak, 25. travnja 2024.

Stipić uoči gostovanja kod Gorice: Smisao igre je pobjeda i mi na nju idemo

Nogometaši Slaven Belupa večeras u posljednjem ovosezonskom kolu Hrvatski Telekom Prve lige gostuju kod Gorice u Velikoj Gorici.

Utakmicu je najavio trener Slaven Belupa Tomislav Stipić.

– Osjećaj uoči posljednje utakmice sezone je zaista dobar. Prevladava u svlačionici optimizam, a mi se dostojanstveno i fokusirano pripremamo za Goricu. Smisao igre, bilo to prvo ili zadnje kolo, je pobjeda i mi na nju idemo.

Gorica se nalazi na šestom mjestu, odmah ispred Slaven Belupa.

– Gorica je momčad s najviše igrača između 24 i 30 godina, a to su godine u kojima igrači daju rezultat. Tjelesno su jaki, a pod novim trenerom teže igri i izgledaju nogometno bolje. Naravno, i oni će htjeti zaključiti sezonu s tri boda i s dobrim osjećajem otići na kratku i zasluženu pauzu kao i mi. Možemo očekivati dobru utakmicu, dobrog ritma.

Slavenaši su prekjučer odradili team building uoči kraja sezone.

– Mali, prirodni team building zajedno sa svim ljudima iz kluba. Jednostavno smo željeli biti jedni blizu drugih, a opet pričati o sasvim drugim temama. Cilj je bio odmaknuti se od nogometa i upoznati se i na neke nove načine. Jako lijepo popodne i pun pogodak.

Farmaceuti će od subote biti na zasluženom odmoru.

– U subotu ujutro imat ćemo regeneraciju i analizu. Zahvalit ću svima na doprinosu u ovoj sezoni, a neke igrače ću zagrliti i zaželjeti im sve najbolje u budućnosti jer će nam se od subote razići putevi. Veliku većinu poslat ću na zasluženi odmor s dobrim osjećajem, da napune baterije jer od 1. kolovoza ponovno krećemo s pripremama. Bit će to jedan emocionalan dan, nesvakodnevni dan – zaključio je Stipić.

Utakmica u Velikoj Gorici počinje u 21 sat i 5 minuta.

(NK Slaven Belupo)

zatvori