Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Sportske novosti uvrstile dvojicu, Telesport trojicu Slavenaša u najboljih 11 proteklog kola

Nakon prošlotjedne pobjede nad Interom iz Zaprešića, nacionalni sportski mediji odali su priznanje pojedinim igračima Slaven Belupa te ih uvrstili u najbolje momčadi 35. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

Sportske novosti u najbolju jedanaestoricu kola uvrstile su Francka Etoundija i Karla Lulića. Etoundi je dobio 12, a Lulić četiri boda. Etoundi je na toj utakmici zabio za 2:1, što mu je bio prvi gol u dresu Slavena, a Lulić je upisao dvije dobre asistencije, među kojima i onu Stipi Bačeliću Grgiću koji je zabio za 1:1.

Portal Telesport je u svojoj statističkoj analizi kola u najbolju momčad uvrstio trojicu Slavenaša. Igračem kola proglašen je mladi veznjak Arijan Brković zbog sjajne igre i izborenog jedanaesterca. Brković je rođeni Vukovarac i dijete Slavenove Škole nogometa, odlično igra i postavlja se pitanje mogućeg transfera koji bi zadovoljio i njega i klub. U najboljih 11 prema Telesportu još su se našli Stipe Bačelić Grgić i Bruno Bogojević.

U posljednjoj utakmici sezone, Slaven Belupo u petak gostuje kod Gorice u Velikoj Gorici. Bit će to peti međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. U prvenstvu su Slaven i Gorica upisali po jednu pobjedu i to identičnim 2:0 rezultatima, a jednom su odigrali susret bez pogodaka. Četvrti susret bio je u Kupu kada je Slaven u Velikoj Gorici pobijedio s 2:1 i izborio polufinale.

Gorica je trenutno šestoplasirana momčad prvenstva s 48 osvojenih bodova, a Slaven Belupo je sedmi s 38. Utakmica je na rasporedu u petak s početkom u 21 sat i 5 minuta.

zatvori