Srijeda, 24. travnja 2024.

SKY FOOD CHALLENGE Veliko finale: Bojan i Miroslav u četvrtak će pojesti sendvič na nebu iznad Koprivnice

Točno u podne dvojac iz Gastro tražilice skočit će padobranom iz aviona i na putu do zemlje nešto gricnuti

Velika završnica Sky Food Challenge projekta kojeg se primio dobro poznati dvojac iz Gastro tražilice, Miroslav Mirković i Bojan Horvat, održat će se ovog četvrtka (16. srpnja) točno u podne na Bazenima Cerine Koprivnica.

Podsjetimo, Bojan i Miroslav prošli su program vježbanja Cerine Fit Challenge kako bi tjelesnu težinu sveli u okvire prihvatljive padobranu. Teretana, plivanje, masaža i sauna postali su dio njihove svakodnevice, promijenili su i svoje prehrambene navike, a kroz sve to vodio ih je iskusni trener Sportskog centra Cerine Luka Stanišić.

Nakon što zakorače iz zrakoplova na visini od oko 3000 metara, Bojan i Miroslav na putu do tla pojest će Robin Fit Sandwich koji je posebno za ovu prigodu osmislio tim Robin trgovina. Iskusni padobranski profesionalci Tandem Experti pobrinut će se da sve prođe glatko.

Ostane li vremenska prognoza povoljna, skok će se održati u četvrtak, 16. srpnja točno u podne kod Bazena Cerine Koprivnica. Zahvaljujući Podravkinim grill majstorima ni gledatelji neće ostati gladni dok čekaju da se Bojan i Miroslav sigurno spuste na travnjak kod Cerina.

Partneri Sky Food Challengea su Grad Koprivnica, Gradski bazeni Cerine, GKP Komunalac, Koprivničke vode, Podravka, Belupo, Robin trgovine i Sport Dolenec.

Foto: Luka Krušec, LuMedia
Foto: Luka Krušec, LuMedia
Foto: Luka Krušec, LuMedia
zatvori