Četvrtak, 25. travnja 2024.

Prognoza vremena za srijedu, 22. srpnja

U prvom dijelu dana pretežno sunčano. Kasno poslijepodne i navečer porast naoblake sa sjeverozapada uz moguće grmljavinske pljuskove, a ponegdje na širem području može biti i grmljavinskog nevremena s tučom. Najveća šansa za pljuskove i grmljavinu je tijekom večeri i u prvom dijelu noći na četvrtak. Vjetar većinom slab sjeveroistočni, navečer prolazno umjeren do jak sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura oko 28 do 30 stupnjeva.

U četvrtak barem djelomično sunčano, ali i dalje nestabilno pa je mjestimice još moguće malo kiše ili pokoji lokalni pljusak, osobito u prvom dijelu dana. Puhat će slab povjetarac sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura oko 15 do 17, najviša dnevna oko 27 stupnjeva.

U petak ponovno nestabilno s mjestimičnim pljuskovima već od jutra, a poslijepodne i navečer može biti i nevremena. Kišu još možemo očekivati kroz noć na subotu i u prvom dijelu subote dok bi ostatak vikenda trebao biti uglavnom suh.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori