Ilustracija
Ilustracija / foto Marko Posavec.

Promjenjivo oblačno i nestabilno, povremeno uz moguću kišu ili pljuskove s grmljavinom, osobito kasno poslijepodne i navečer. Još nešto kiše ili pljuskova moguće je i u noći na petak. Puhat će uglavnom slab sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 26 do 28 stupnjeva.

U petak također nestabilno s povremenom kišom i pljuskovima, a mjestimice može biti i grmljavinskog nevremena. Najviše oborina možemo očekivati potkraj dana i u noći na subotu. Vjetar slab. Jutarnja temperatura oko 16 do 18, najviša dnevna oko 25 do 28 stupnjeva.

U subotu ujutro još je moguća kiša, a poslijepodne eventualno tu i tamo koji pljusak. Zapuhat će umjeren sjeverozapadni i sjeverni vjetar i bit će malo svježije. Još malo pljuskova moguće je s nedjelje na ponedjeljak, no nakon toga bi trebalo biti stabilnije, sunčanije i toplije.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.