Četvrtak, 18. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Predstava Udavače otvara Ljeto na Šoderici

Portal Drava.info vodi vas na šesto Ljeto na Šoderici.

Predstava Udavače na rasporedu je 9. srpnja u 20:30 na Šoderici.

Po dvije ulaznice za predstavu Udavače osvojili su Marija Kovačec i Goran Kovač. Čestitamo! Upute smo vam poslali e-poštom.

Najnovija predstava HIT TEATRA “Udavače” britkim i zaigranim humorom svjetla reflektora baca na moderna vjenčanja i propitkuje široku lepezu različitih svadbi, kao i višeslojne razloge koje pojedince dovode do onog ‘sudbonosnog da’. Od romskog vjenčanja s osebujnim običajima i pravilima, vjenčanja iz vedra neba luckaste bakice u poznim godinama koja se na vječnu ljubav zaklinje u blještavom Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a, čak petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog
života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja utjelovljuje izvrstan glumački trio – Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti. Jer humor je uvijek u trendu.

Ulaznice za predstave bit će u prodaji po cijeni od 40 kn.

Predstave se izvode na jezeru Šoderica, a u slučaju lošeg vremena predstava će biti izvedena u dvorani Domoljub u Koprivnici.

6. LJETO NA ŠODERICI – RASPORED:
9.7. UDAVAČE – HIT Teatar u 20:30 sati
16.7. RINGIŠPIL – premijera – Kerekesh Teatar u 20:30 sati
23.7. IMOVINA – premijera – Kerekesh Teatar u 20:30 sati
30.7. POD HITNO NA HITNU – Kerekesh Teatar u 20:30 sati
9.8. BIBI I BUBI – Kerekesh Teatar u 18:00 sati
9.8. IZBORI VU GRUNTOVCU – KUD Gruntovec u 20:30 sati

Prodaja ulaznica: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), caffe bar Kaktus Koprivnica i od 19:00 sati na ulazu prije predstave.
U pretprodaji će biti 90 ulaznica, a ulaznice su već u pretprodaji.

 

zatvori