Srijeda, 24. travnja 2024.

Podravac iz Virja: dolasci i odlasci

Podravac iz Virja proteklu je sezonu završio na 9. mjestu među sjevernim trećeligašima.

Od početka do kraja sezone prekinute zbog pandemije držali su se u sigurnoj zoni i nisu bili ni među potencijalnim kandidatima za ispadanje. Imali su odličan početak prvenstva i dosta slab kraj jesenskog dijela.

Virovci će po dobrome pamtiti pobjedu protiv Tehničara kod kuće s 2:0, a po lošem poraz u Cvetkovcu od 10:0 kada su došli “desetkovani”. Ovog ljeta Podravac će se ponovno pripremati za trećeligaško društvo uz dosta promjena u igračkom kadru.

Klub je napustio vratar Vlašiček koji će pojačati redove Graničara iz Đurđevca i Vindić koji je otišao u Mladost iz Molvi. U kuloarima se priča da će sreću drugdje potražiti i Rade Križanović i Alen Grivić, šuška se da će im odredište biti četvrtoligaš Ferdinandovac.

U klubu će najvjerojatnije ostati Nikola Tuba iako je bilo priča da će rođeni Molvarac pojačati redove Mladosti iz Molvi. U Podravac se vratio vratar Jasmin Ramaj te u klubu pregovaraju s još nekoliko igrača koji bi im mogli pojačati redove; jedan od njih je stoper trećeligaša Bjelovara Deni Hajdarović koji je u juniorima nastupao za Slaven Belupo.

zatvori