Četvrtak, 18. travnja 2024.

OTVORENE SU PRIJAVE Noćni malonogometni kup županijskih klubova igra se na umjetnoj travi u Kunovcu

Za sve ljubitelje nogometa ljeto nije ljeto bez malonogometnih turnira. Još ako se igraju pod svjetlima reflektora kad dnevna vrućina ugasne, romantika je tim veća.

Pan-Robin Kup 2020. naziv je upravo takvog malonogometnog prvenstva županijskih klubova Podravine i Prigorja koji će se održati 16. srpnja 2020. na novom igralištu s umjetnom travom u Kunovcu.

Prijave su otvorene do 13. srpnja. Pravo nastupa imaju registrirani županijski nogometni klubovi s pravovaljanim registracijama igrača i to iz Četvrte lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica te sve tri koprivničko-križevačke županijske lige. Uz seniorsku igrat će se i u veteranskoj konkurenciji; mogu se prijaviti svi veteranski klubovi registrirani u županiji.

Kotizacija za seniore iznosi 500, a veterane 400 kuna.

Pobjednici u seniorskoj konkurenciji osvajaju glavnu nagradu od 10 tisuća kuna uz pehar. Drugo mjesto nosi pet, treće tri tisuće kuna, a četvrto – gajbu piva.

Najbolji među veteranima osvojit će 3000 kuna, drugoplasirani dvije, a trećeplasirani tisuću kuna. Četvrto mjesto, kao i kod seniora, osvajačima donosi gajbu osvježavajućeg pića.

Sponzori turnira su Carlsberg pivovara – PAN i Robin trgovine. Medijski pokrovitelji su Radio Drava i portal Drava.info.

Za sve informacije i prijave obratite se na broj mobitela 098/496-808 (Krešo Petran).

zatvori