Image by Phillip Kofler from Pixabay
Za sve ljubitelje nogometa ljeto nije ljeto bez malonogometnih turnira. Još ako se igraju pod svjetlima reflektora kad dnevna vrućina ugasne, romantika je tim veća.

Pan-Robin Kup 2020. naziv je upravo takvog malonogometnog prvenstva županijskih klubova Podravine i Prigorja koji će se održati 16. srpnja 2020. na novom igralištu s umjetnom travom u Kunovcu.

Prijave su otvorene do 13. srpnja. Pravo nastupa imaju registrirani županijski nogometni klubovi s pravovaljanim registracijama igrača i to iz Četvrte lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica te sve tri koprivničko-križevačke županijske lige. Uz seniorsku igrat će se i u veteranskoj konkurenciji; mogu se prijaviti svi veteranski klubovi registrirani u županiji.

Kotizacija za seniore iznosi 500, a veterane 400 kuna.

Pobjednici u seniorskoj konkurenciji osvajaju glavnu nagradu od 10 tisuća kuna uz pehar. Drugo mjesto nosi pet, treće tri tisuće kuna, a četvrto – gajbu piva.

Najbolji među veteranima osvojit će 3000 kuna, drugoplasirani dvije, a trećeplasirani tisuću kuna. Četvrto mjesto, kao i kod seniora, osvajačima donosi gajbu osvježavajućeg pića.

Sponzori turnira su Carlsberg pivovara – PAN i Robin trgovine. Medijski pokrovitelji su Radio Drava i portal Drava.info.

Za sve informacije i prijave obratite se na broj mobitela 098/496-808 (Krešo Petran).