Petak, 29. ožujka 2024.

NK Starigrad provodi redoviti godišnji upis u školu nogometa za sve zainteresirane djevojčice i dječake

Nogometni klub Starigrad provodi 22. redoviti godišnji upis u školu nogometa za sve zainteresirane djevojčice i dječake sa šireg područja grada Koprivnice i obližnjih općina.

Klub već godinama prakticira individualan pristup svakom djetetu, pedagoški i sportski odgoj, učenje timskom radu te odlazak na mnoga natjecanja i turnire van sezone.

Kako bi dijete koje iskače imalo otvoreni put za što kvalitetniji razvoj, NK Starigrad surađuje s klubovima viših rangova. Na tom području posebna suradnja ostvarena je s NK Slaven Belupo, NK Radnik Križevci te NK Tehničar Cvetkovec.

Upisane djevojčice i dječaci u klubu će raditi s iskusnim trenerima koji posjeduju najviše licence prema standardima HNS-a i UEFE. Riječ je o mladim trenerima koji na temelju svog igračkog i obrazovnog iskustva rade s djecom.

– Djeca imaju priliku sresti, raditi i učiti od igrača koji su igrali u 1. HNL gdje posebno ističemo našega Krunu Jambrušića, ujedno i tajnika kluba. Tu je i Ivijan Svržnjak, član juniora GNK Dinamo Zagreb, igrača koji je igrao juniorsku Ligu prvaka, koji nas redovito dolazi posjetiti i sjetiti se svojih početaka od 6. do 12. godine koje je proveo kod nas. Sve gore navedeno možete vidjeti u našim seniorima čiju srž čine dečki proizašli iz škole nogometa vođene od strane vrhunskog kineziologa, trenera UEFA A licence, profesora Igora Sedlanića – ističu iz NK Starigrada.

Klub uspješno surađuje sa svim udrugama na području Starigrada i ostalim klubovima van nogometa. Zbog pandemije Rukometni klub Podravka Vegeta redovito je koristio terene NK Starigrada te je postignut sporazum o obostranom praćenju.

Uprava Kluba nastavila je s poboljšanjem uvjeta za mlade te su za vrijeme pandemije izgrađena dva malonogometna terena s umjetnom travom te nasipi s istočne i zapadne strane glavnog igrališta.

– Širina, znanje i iskustvo da našoj djeci omogućimo nesmetan, širok i kvalitetan razvoj tjera nas da svakim danom dajemo i više jer dječji osmijeh i veselje nema cijene – poručuju iz NK Starigrada.

Informacije o prijavama pronađite na slici ispod ili putem Facebook stranice NK Starigrada.

Ustupio NK Starigrad.
zatvori