Srijeda, 27. ožujka 2024.

Nemirna subota na podravskim prometnicama: Vozači pijani slijetali s ceste, dvije osobe ozlijeđene

Nekoliko prometnih nesreća dogodilo se u subotu na podravskim prometnicama. Dvije su osobe ozlijeđene.

U subotu oko 7:35 u Ulici Premija u Drnju 26-godišnji vozač upravljao je Opel Corsom koprivničke registarske oznake u smjeru Botova. Uslijed nepropisnog kretanja vozač je automobilom udario u smjerokazni stupić, sletio u odvodni kanal, udario u prometni znak i kolni ulaz kuće. Kao putnik u vozilu se nalazila 25-godišnjakinja koja je u prometnoj nesreći zadobila lake tjelesne ozljede.

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

U Kolodvorskoj ulici u Koprivnici prometna nesreća se dogodila u subotu oko 17:15 kad je 60-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Suzuki koprivničke registarske oznake. Bio je pod utjecajem alkohola od 1,81 promila. Uslijed nepropisnog kretanja vozač je sletio van kolnika, udario prednjim djelom vozila u metalni stup javne rasvjete, prometni znak i prevrnuo se na krov.

Vozač je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Oko 15:30 na raskrižju u Velikom Otoku 27-godišnja vozačica Renault Megana je oduzela prednost prolaska Toyoti Yaris koprivničke registarske oznake kojim je iz smjera Legrada upravljala 44-godišnja vozačica. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Još jedna prometna nesreća dogodila se u subotu u 23:50 u Ulici Mirka Viriusa u Đelekovcu. 46-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,21 promila osobnim automobilom VW Polo daruvarske registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine automobil je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 23-godišnja vozačica.

Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

zatvori