Petak, 29. ožujka 2024.

Mišel Jakšić: Smiješno mi je što Lacković sada priča o brzoj cesti, a četiri je godine sjedio u Saboru

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić zasad je jedini političar iz Koprivničko-križevačke županije koji ide u Hrvatski sabor. Dravi.info je rekao da od njega kao saborskog zastupnika možemo očekivati sve ono što je najavljivao u kampanji i što su građani na parlamentarnim izborima i honorirali.

– Da nisu honorirali, ne bih dobio daleko najviše povjerenja birača od svih kandidata iz ove županije, a isto tako ne bih uspio skupiti više od 10 posto preferencijalnih glasova, što na svaki način garantira mandat. To su brza cesta, borba za Podravku da se vrati na listu strateških tvrtki, borba za Sveučilište Sjever, za Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, borba za ulaganje države u naše škole i dvorane, dakle definitivno jedna puno jača komunikacija i borba za interese Podravine i Prigorja – objasnio je.

Jakšić je napomenuo da to u posljednjih 30 godina nije ostvareno.

– Mogu reći da mi je malo i smiješno kad gledam neke izborne gubitnike, pritom ne mislim ništa loše kad spominjem riječ gubitnici, predvođene Željkom Lackovićem koji sad vele: “Evo ljudi bedasti ste da niste glasali za mene, brza cesta bi sad već bila tu”. On je bio u Saboru protekle četiri godine, pripada toj eliti saborskih zastupnika, a građani najbolje vide i znaju koliko je od te brze ceste do Koprivnice napravljeno u njegovom mandatu – istaknuo je Jakšić.

Kada je riječ o tome kako će pomiriti svoje obaveze kao gradonačelnik i saborski zastupnik, naglasio je da ima veliku volju za to sve te smatra da se tako može još više napraviti za naš kraj.

– Tako da mi to neće biti nikakva osobna tlaka. S druge strane imam jako dobar tim uz sebe u Gradskoj upravi i koprivničkom SDP-u i uopće ne sumnjam da ćemo sve to pomiriti na dobrobit Koprivnice, Podravine i Prigorja – zaključio je.

zatvori