Utorak, 16. travnja 2024.

Gradski vijećnici Socijalnoj samoposluzi donirali 2.100 kuna

Na inicijativu gradske vijećnice Anice Desnice koju je pokrenula na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Koprivnice, koprivnički vijećnici prikupili su 2.100 kuna za Socijalnu samoposlugu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Donaciju su voditelju samoposluge predali predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i vijećnice Kristinka Mikulić i Anica Desnica.

Kako je rekao voditelj Socijalne samoposluge Mladen Gabaj, od dobivene donacije kupljeni su ulje, brašno, šećer, sol, riža, konzerve, kukuruzna krupica, marmelada, šampon, toaletni papir, odnosno osnovne prehrambene namirnice i higijenske potrepštine za korisnike Socijalne samoposluge.

Iz Gradske uprave poručuju da je to nastavak dugogodišnje suradnje i humanosti gradskih vijećnika koji tradicionalno svake godine u Tjednu Crvenog križa pripremaju roštilj za korisnike Pučke kuhinje. Zbog epidemije koronavirusa ove godine roštilj nisu bili u mogućnosti organizirati pa su vijećnici na ovaj način odlučili pomoći potrebitim sugrađanima.

zatvori