Četvrtak, 18. travnja 2024.

Grad Koprivnica poziva lokalne proizvođače i OPG-ovce da budu sudionici manifestacije Podravski ceker

Grad Koprivnica, Turistička zajednica grada Koprivnice i Komunalac tijekom svibnja ove godine pokrenuli su inicijativu pod nazivom ‘Podravski ceker’, kao podršku svim lokalnim proizvođačima i OPG-ovcima.

Uspješna inicijativa nastavit će se i tijekom ljetnih mjeseci. U sklopu programa Ljeta na Zrinskom građani će imati priliku napuniti svoj ceker podravskim, domaćim proizvodima od četvrtka, 16. srpnja do petka, 14. kolovoza 2020. godine.

Grad Koprivnica stoga poziva sve zainteresirane OPG-ove, stare zanate, obrte te proizvođače tradicionalnih proizvoda da se prijave za sudjelovanje na Podravskom cekeru. Koncept izlaganja je planiran u drvenim kućicama koje će biti postavljene na Zrinskom trgu kod sata, a radno vrijeme bit će od utorka do subote od 18 do 22 sata te u subotu i ponedjeljak od 9 do 12 sati.

U sklopu inicijative “Podravski ceker” koprivničkim poduzetnicima i obrtnicima bit će omogućeno besplatno izlaganje i prodaja proizvoda i to tijekom održavanja manifestacije Ljeto na Zrinskom, dodaju iz Gradske uprave.

Grad Koprivnica uz to poziva zakupce s tržnice koji su zainteresirani sudjelovati sa svojim domaćim voćem i povrćem da se također priključe inicijativi. Njihovo izlaganje će biti omogućeno na štandovima pokraj drvenih kućica u radnom vremenu Podravskog cekera.

Zainteresirani proizvođači i obrtnici trebaju ispuniti prijavnicu te ju poslati na mail Turističke zajednice grada Koprivnice ili dostaviti osobno u ured Turističke zajednice najkasnije do 13. srpnja 2020. godine. Sve detalje oko prijave pročitajte na stranicama Grada Koprivnice.

zatvori