Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO Slaven Belupo i Gorica odigrali bez pogodaka u vaterpolskim uvjetima

Nogometaši Slaven Belupa odigrali su utakmicu bez pogodaka u gostima kod Gorice u posljednjem kolu Hrvatski Telekom Prve lige. Utakmicu je obilježilo drugo poluvrijeme koje se igralo u nemogućim uvjetima na kišom natopljenom terenu.

Prvu priliku u današnjem je susretu imala Gorica. Lovrić je u 10. minuti pucao glavom, a siguran je na golu bio Ježina. Slaven je nakon toga preuzeo inicijativu i od 23. do 29. minute napravio četiri dobre prilike. Dva puta je Lulić prijetio iz daljine, Brkovićev direktan udarac iz kornera Kahlina je skrenuo u gredu, a najbolju priliku u prvom poluvremenu, Etoundijevu, odlično je obranio vratar Gorice.

Drugo poluvrijeme obilježili su nemogući uvjeti. Kišom natopljen teren spriječavao je iole ozbiljnu igru pa se uglavnom samo napucavalo. Obje momčadi su se trudile, ali uzalud.

(NK Slaven Belupo)

24. srpnja 2020. – 36. kolo Hrvatski Telekom Prve lige
Gradski stadion, Velika Gorica
NK Gorica – NK Slaven Belupo 0:0 (0:0)
NK GORICA: Kahlina – Moro, Jovičić, Krizmanić, Čabraja – Babec (od 65. Gadže), Kalik – Špikić (od 79. Šroler), Mudrinski, Lovrić – Ndiaye. Trener: Valdas Dambrauskas.
NK SLAVEN BELUPO: Ježina – Međimorec, Paracki, Zirdum, – Bogojević, Brković, Glavčić, Lulić, Goda – Etoundi, Lima (od 60. Krstanović). Trener: Tomislav Stipić.
Suci: Dario Bel (Osijek), Dino Knez (Višnjevac), Ivan Janić (Ilok), Andrej Burlo (Osijek)
VAR: Tihomir Pejin (D.Miholjac), AVAR: Ivica Modrić (Zagreb)
Delegat: Lino Roša (Vodnjan)
Kontrolor: Bruno Marić (Daruvar)
Strijelci:
Žuti karton: Špikić 37′, Jovičić 48′, Moro 89′ (Gorica); Goda 29′ (Slaven Belupo)
Crveni karton: (Gorica); (Slaven Belupo)

zatvori