Petak, 19. travnja 2024.

Goran Ogrizović, trener u Školi nogometa grada Koprivnice: Za početak idemo klince sportski odgojiti

Upisi u Školu nogometa Grada Koprivnice slijede u kolovozu.

Jedan od trenera u Školi, Goran Ogrizović, u nogometu je već više od 30 godina.

– Počeo sam u Školi nogometa Slavena Belupa, i ostao sam tamo do juniora. Mi smo sportska obitelj, pa sam i ja nastavio putevima oca i starijeg brata Zorana koji su cijeli svoj život uz nogomet – rekao je Goran Ogrizović.

Kako je izgledao tvoj nogometni put?

– Nakon odlaska iz juniora Slavena, četiri godine igrao sam u trećeligašu Podravcu iz Virja. U dva navrata bio sam u kunovečkom Bratstvu i Borcu iz Imbriovca, a bio sam i član Tehnike, Sabarije te Podravca iz Torčeca. Seniorsku karijeru završio sam u koprivničkom Miklinovcu, gdje nastupam za veteransku momčad.

Zašto si se odlučio za trenerski poziv?

– Jedini razlog je taj što je nogomet moj život, te želim svoja nogometna iskustva i znanje o prenijeti na mlađe naraštaje.

Kakva su tvoja dosadašnja trenerska iskustva?

– Stekao sam UEFA C trenersku licencu. Vodio sam seniorsku momčad županijskog ligaša Močila iz Koprivnice četiri godine, te sam je uveo iz Treće u Drugu ŽNL. Istodobno sam trenirao mlađe kategorije Močila.

Kakva su tvoja očekivanja u novoj Školi nogometa Grada Koprivnice?

– Očekivanja su mi velika. Riječ je o odličnoj inicijativi tri koprivnička amaterska nogometna kluba. Za početak idemo sportski odgojiti ‘klince’, a kasnije od njih stvoriti nogometaše. Nadam se najboljem – poručio je Goran Ogrizović.

(Škola nogometa Grada Koprivnice)

zatvori