Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO Uspješna sportašica i kineziologinja Melita Jug u Koprivnici otvorila centar za sportsku poduku Happy Step

Da je Koprivnica uistinu sportski grad dokazalo je jučerašnje otvorenje obrta Happy Step.

Mlada i uspješna sportašica, magistra kineziologije Melita Jug svoje dugogodišnje iskustvo u profesionalnoj rukometnoj karijeri te brojne uspjehe koje je ostvarila te kasnije nadogradila visokim obrazovanjem odlučila je iskoristiti na najbolji mogući način, a to je pomoći drugima da počnu živjeti zdrav život. Melita je otvorila vrata svog obrta u kojem će svojim sugrađanima ponuditi brojne programe poduke i pomoći im da kroz sportske aktivnosti i kontroliranu prehranu naprave korak u sretan i zdrav život!

Otvorenju su prisustvovali mnogobrojni Melitini poslovni suradnici, obitelj, prijatelji i kolege te ju je uz najbliže došao podržati i dožupan Ratimir Ljubić. Događaju su popratile i mlade poduzetnice koje su uz vrlo naporan i stresan život koji im posao donosi prepoznale u Meliti stručno, profesionalno i iznimno kvalitetno vodstvo ka zdravom životu koji nam osim zdravlja, bolje fizičke spremnosti donosi i osobno zadovoljstvo koje s vremenom ne osjete one same već i njihovi bližnji. Otvaranje je lijepom pjesmom i svirkom popratio i Marko Košutić i njegov bend.

Osim sportske rekreacije Melita pruža usluge kineziterapije koju je i magistrirala te nudi programe sportske rehabilitacije odnosno što bržeg oporavka nakon ozljede te povratak normalnom životu odnosno povratku na sportski teren, koji je prije nekoliko godina i sama prošla, a znamo da nema boljeg znanja o rehabilitaciji od onog stečenog na vlastitoj koži. Zato nema straha prepustiti se u njene stručne ruke i zakoračiti sigurnim korakom.

Centar za sportsku poduku Happy Step nalazi se u Ulici Novi Brežanec 32 u Koprivnici.

zatvori