Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Tehnika-Koprivnica počela s pripremama, momčad je pojačana, postavljeni visoki ciljevi

Ciljevi su otići što dalje u Županijskom kupu i biti među pet najboljih momčadi u Četvrtoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica

Nedjeljnim prijepodnevnim treningom počele su pripreme seniorske momčadi Tehnike-Koprivnice za novu sezonu Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Novi igrači u klubu u odnosu na proljetne pripreme su Dominik Sabol (Tehničar Cvetkovec), Domagoj Hlevnjak (Močile) i Stjepan Korenika (Rakovec). Traju pregovori s trojicom igrača pa će sigurno biti još dolazaka, a zasad nitko nije napustio klub.

– Naši ciljevi su otići što dalje u Županijskom kupu te ostvariti plasman među prvih pet momčadi u Četvrtoj nogometnoj ligi. Mi smo glavni proces prilagodbe prošli u zimi kada smo se ciljano pojačali, a sad smo na tu ekipu dodali još tri pojačanja. Ne vidim razlog da se ne borimo za vrh ljestvice – rekao je Igor Bajalica, predsjednik Tehnike-Koprivnice, koji se uoči početka treninga na koprivničkom stadionu obratio igračima.

Treneru Tomi Čikoviću na raspolaganju su sljedeći igrači: Vedran Vrhovec, Tomislav Stilinović, Josip Salajec, Jura Dodlek, Leon Đuraj, Filip Lovković, Denis Maurović, Zoran Matijaković, Tomislav Gašparić, Luka Ernečić, Josip Dakić, Filip Busija, Kristijan Kušenić, Marko Radotović, Damjan Markač, Stjepan Šantek, Domagoj Tušek, Marko Kozjak, Marko Golubić, Mateo Kuzminski, Alen Furjan, Dominik Sabol, Domagoj Hlevnjak i Stjepan Korenika.

Suparnici u prijateljskim utakmicama bit će Sveta Marija (12. srpnja), Graničar Đurđevac (18. srpnja), Omladinac Herešin (19. srpnja), Zelengaj (25. srpnja), Rudar Glogovac (26. srpnja) i Prekodravac (16. kolovoza).

Četvrtfinale Kupa igra se 2. i 8. kolovoza protiv branitelja naslova Mladosti iz Kloštra Podravskog. Prva utakmica bit će u Kloštru, a uzvratna u Koprivnici.

(NK Tehnika-Koprivnica)

zatvori