Utorak, 16. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Slatke delicije otvorenjem nove slastičarnice nastavljaju svoju slatku koprivničku priču

Nakon 15 godina rada, Slatke delicije ostvarile su svoj san!

U centru Koprivnice otvorena je slastičarnica Slatke delicije. Ugodan ambijent, terasa u hladu i najslađe poslastice uz kavu i osvježenje nalaze se na adresi Trg mladosti 2 u Koprivnici.

Vlasnici Slatkih delicija su brat i sestra Damir KolarićBrankica Kolarić-Medved. Sjedište tvrtke je u Goričkoj ulici 109a u Koprivnici gdje se nalazi proizvodnja i prodaja, a prodajno mjesto imaju i na Gradskoj tržnici.

Do sada su vodili slastičarnicu Zagorje, bili su u najmu, a sada su u vlastitom prostoru što im je bio dugogodišnji san.

Novu slastičarnicu otvorio je gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić. Program je vodila Sandra Levak-Miklošić, a na otvorenje su došli i saborski zastupnik iz prethodnog mandata Željko Lacković, načelnik Općine Drnje Petar Dombaj, dogradonačelnice Koprivnice Ksenija OstrižMelita Samoborec, direktor Turističke zajednice grada Koprivnice Renato Labazan, predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačić, predsjednik Udruženja obrtnika Koprivnica Darko Frankol i drugi uvaženi gosti.

 

Otvorenje slasticarnice Slatke delicije

Posted by Drava.info on Wednesday, July 1, 2020

 

 

Na otvorenju slasticarnice Slatke delicije

Posted by Drava.info on Wednesday, July 1, 2020

 

zatvori