Četvrtak, 25. travnja 2024.

Vozač napucao parkirani automobil, a vozačica sletjela s kolnika, oboje pobjegli s mjesta nesreće

Dvije prometne nesreće dogodile su se tijekom vikenda na koprivničkom području, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Prva se dogodila u petak oko 9:10 u Koprivnici na Varaždinskoj cesti. Na parkiralištu je 75-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Suzuki koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisne vožnje unazad i skretanja udario je u propisno parkirani osobni automobil Golf.

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Druga nesreća dogodila se u subotu oko 1:30 u Đelekovcu nedaleko Koprivnice u Ulici Pavla Kvakana. Tamo je 46-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake.

Uslijed nepropisnog kretanja vozilo je sletjelo van kolnika na travnatu površinu i udarilo u stablo. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori