Petak, 29. ožujka 2024.

Treći po redu memorijalni turnir ‘Miroslav Belaj’ održan je u Rasinji

Treći po redu memorijalni malonogometni turnir ‘Miroslav Belaj’ Rasinja 2020. održan je protekle nedjelje.

Na turnir se prijavilo čak 14 ekipa. Vrijeme nije bilo idealno uz laganu kišu koja je pratila natjecatelje i publiku veći dio dana.

Nakon utakmica grupne faze, osam najboljih momčadi ušlo je u knockout fazu natjecanja. Naslov prvaka osvojila je ekipa Caffe bar 048 u sastavu Lovro Šarlija, Dorian Jakupak, Davor Sinjaković, Dejan Grubešić, Tomislav Janeš, Marko Blažotić, Filip Peroković i Lovro Županić. Pobjednička momčad dobila je pehar i novčanu nagradu u iznosu od 1400 kuna (50% od ukupne kotizacije).

Drugo mjesto osvojila je ekipa Brand, a treće PSV.

– Čestitamo svima koji su prisustvovali turniru, a ostalima želimo više sreće sljedeće godine. Ujedno hvala svim članovima i prijateljima kluba koji su pomogli na bilo kakav način da turnir prođe u čim boljem izdanju – kazao je Ivan Zrinski iz organizatora turnira, NK Rasinja.

Organizatori zahvaljuju sponzorima turnira: Općina Rasinja, Mikol, Brleković j.d.o.o., Šimunić promet, Gummi tech, Vinarija Kostanjevec, Caffe bar Corso, Trgovina Centar, Pivnica Pajdaši, OPG Veljko Vranković, OPG Kovačić i Udruga vinogradara i vinara Soviljnjak Rasinja.

Rezultati knockout faze

Četvrtfinale
Brand – Struko grupa 2:0
Caffe bar Stop – Bukovčan 1:1, pen. 1:3
Caffe bar 048 – NK Poljoprivrednik 1:0
PSV – Marlboro 2:0

Polufinale
Brand – PSV 4:0
Bukovčan – Caffe bar 048 0:1

Za treće mjesto
PSV – Bukovčan 1:1, pen. 2:0

Finale
Caffe bar 048 – Brand 4:1

Foto: NK Rasinja
Foto: NK Rasinja
Foto: NK Rasinja
Foto: NK Rasinja
zatvori