Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Slaven Belupo remizirao s Goricom u utakmici bez golova

Nogometaši Slaven Belupa u 27. su kolu Hrvatski Telekom Prve lige remizirali s Goricom. Na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš rezultat je bio 0:0, pišu službene stranice Kluba.

Trener Tomislav Stipić napravio je jednu izmjenu u prvih 11 u odnosu na susret s Lokomotivom. Umjesto Mikulića, od prve je minute startao Božić na mjestu stopera.

Izvor: nk-slaven-belupo.hr

U prvih 15 minuta vidjeli smo dvije prilike, po jednu na svakoj strani. Bogojević je zaprijetio za našu momčad u 5. minuti kada je iskosa s desne strane okušao svoj udarac, ali pogodio je vanjski dio mreže. Odgovorio je Suk za Goricu, no Filipović je otklonio opasnost. U 22. minuti Glavčić je odlično pucao s 20-ak metara, ali Kahlina je vrhuskom reakcijom odbio loptu u korner. Baš iz tog kornera naša je momčad zabila gol, ali na putu do mreže loptu je dirao Bogojević koji je bio u zaleđu te je rezultat ostao 0:0.

Izvor: nk-slaven-belupo.hr

Na otvaranju nastavku susreta Hamadovu šansu za Goricu obranio je Filipović, dok su na odličan prizemni centaršut Jeffrena s druge strane zakasnili igrači naše momčadi. U 63. minuti Suk je opasno zaprijetio iz daljine, ali njegov udarac nije bio precizan. Odgovorio je Soldo s druge strane nakon što se najbolje snašao u jednoj gužvi i 16-ercu, no rezultat je ostao isti. Bogojevićev udarac u 68. minuti i Jeffrenov minutu kasnije krajnjim je mukama gostujuća momčad izbacila u korner. Do kraja utakmice golove nismo vidjeli.

U idućem kolu naša će momčad ugostiti Osijek u Koprivnici. Subotnja će se utakmica na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš igrati s početkom u 20 sati.

Izvor: nk-slaven-belupo.hr

27. kolo HT Prve lige

Koprivnica, Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš 06.06.2020.

NK Slaven Belupo – NK Gorica 0:0 (0:0)

NK SLAVEN BELUPO: Filipović – Božić (od 82. Mikulić), Paracki, Soldo – Bogojević, Bačelić Grgić, Lulić, Glavčić, Goda – Krstanović, Jeffren (od 89. Lima). Trener: Tomislav Stipić.

NK GORICA: Kahlina – Muhammed, Steenvoorden, Jovičić, Čabraja – Suk (od 65. Mudrinski), Babec – Hamad (od 77. Šrloer), Dvorneković (od 65. Čanađija), Golubickas (od 9. Kalik (od 77. Maslowski))- Ndiaye. Trener: Valdas Dambrauskas.

Suci: Marin Vidulin (Kanfanar), Robi Kezele (Rijeka), Luka Pajić (Rijeka), Goran Pečarić (Zagreb)

VAR: Tihomir Pejin (D. Miholjac) AVAR: Tomislav Petrović (Valpovo)

Delegat: Ivan Vukojević (Zagreb)

Kontrolor: Tomislav Šetka (Đakovo)

Žuti kartoni: Lulić 32′, Paracki 42′ (Slaven Belupo); Kalik 33′, Šroler 83′ (Gorica)

Crveni kartoni: (Slaven Belupo); (Gorica)

(Izvor: NK SLaven Belupo)

zatvori