Petak, 29. ožujka 2024.

Slaven Belupo ove je sezone dva puta pobijedio Hajduk, u petak ide po treći trobod

Nogometaši Slaven Belupa u petak će odmjeriti snage s Hajdukom u Splitu u sklopu 31. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Utakmica na Poljudu počinje u 21 sat i 5 minuta.

Bit će to četvrti međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. Slaven Belupo slavio je dva puta u Koprivnici rezultatom 2:1, dok je Hajduk u Splitu bio bolji s 2:0. U Slavenovim pobjedama golove su zabijali Puclin i Krstanović u prvoj te Bačelić Grgić i Krstanović u drugoj utakmici.

Trener Tomislav Stipić u ovom susretu neće moći računati na Jeffrena, Lulića, Godu, Božića i Bačelića Grgića koji imaju po tri žuta kartona te na Filipovića i Mikulića koji su ozlijeđeni.

Glavni sudac utakmice bit će Mario Zebec iz Cestice dok će mu pomoćnici biti Jerko Crnčić iz Vrbovca i Marko Stolnik iz Varaždina. Četvrti sudac bit će Tino Krečak iz Velike Gorice, glavni VAR sudac Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a pomoćni VAR sudac Miro Grgić iz Osijeka. Ivan Vukojević iz Zagreba bit će delegat susreta, dok će Domagoj Vučkov iz Rijeke biti kontrolor.

(NK Slaven Belupo)

zatvori