Četvrtak, 18. travnja 2024.
Home Aktualno Protiv Rijeke s navijačima: Publika se vraća na ‘Apaš’, ali uz smanjeni kapacitet stadiona i posebne mjere

Protiv Rijeke s navijačima: Publika se vraća na ‘Apaš’, ali uz smanjeni kapacitet stadiona i posebne mjere

0
Protiv Rijeke s navijačima: Publika se vraća na ‘Apaš’, ali uz smanjeni kapacitet stadiona i posebne mjere
Snimio Marko Posavec.
Na stadionu u nedjelju ipak neće biti baš ovako. Snimio Marko Posavec (arhiva).
Nakon sutrašnje utakmice protiv Dinama u Zagrebu, nogometaši Slaven Belupa u nedjelju će na koprivničkom Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ ugostiti Rijeku. Bit će to prva utakmica nakon početka epidemije koronavirusa na kojoj će moći biti prisutni gledatelji.

No, publika će moći biti na stadionu uz pridržavanje posebnih protuepidemijskih mjera. Kapacitet stadiona bit će smanjen na 760 mjesta, od čega 90 za gostujuće navijače. Prilikom ulaska na stadion, gledatelji će morati ostaviti osobne podatke: ime, prezime i broj telefona. Prioritet će imati gledatelji s godišnjim ulaznicama. Ulaznice će se izdavati do popunjenosti dopuštenog kapaciteta, a gledatelji koji tijekom susreta napuste stadion neće se moći vratiti.

Također, mjerama koje je propisao Hrvatski zavod za javno zdravstvo predviđen je razmak između gledatelja od metar i pol, odnosno tri stolice. Gledatelji na dan dolaska na utakmicu trebaju izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je viša od 37,2°C, ako se osoba osjeća bolesno ili ako ima bilo kakve znakove bolesti, ne samo dišnih puteva, treba se telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku.

Preporučuje se, također, da gledatelji na tribinama sjede tako da nisu jedan iza drugoga već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi dva mjesta desno od osobe u prethodnom redu.

Sve ostale mjere i preporuke možete pronaći na ovoj poveznici.

Utakmica Slaven Belupo – Rijeka počinje u 18:55.

(NK Slaven Belupo)

zatvori