Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Prognoza vremena za subotu i nedjelju, 6. i 7. lipnja

U subotu u prvom dijelu dana pretežno oblačno uz nisku naoblaku, mjestimice i maglu. Poslijepodne razvedravanje i većinom sunčano. Potkraj dana te u noći na nedjelju mjestimice su mogući slabiji lokalni pljuskovi. Vjetar uglavnom slab južnih smjerova, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 25 stupnjeva.

U nedjelju djelomično do pretežno sunčano, ujutro mjestimice uz maglu ili nisku naoblaku. Nešto malo kiše moguće je u jutarnjim satima, a mogućnost lokalnih pljuskova raste prema kraju dana. No, neće ih biti posvuda. Zapuhat će slab do umjeren jugozapadni vjetar. Jutarnja temperatura oko 13 do 15, najviša dnevna do 27 stupnjeva.

U ponedjeljak promjenjivo oblačno i nestabilno uz moguće povremene pljuskove i grmljavinu. Povremenih pljuskova može biti i u nastavku tjedna. Malo svježije, ali i dalje će biti toplo.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori