Utorak, 26. ožujka 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo koga Niba Tours vodi u NP Krka i Šibenik, uz jedan kupljeni aranžman jedan je gratis

Turistička agencija Niba Tours pripremila vam je prekrasan jednodnevni izlet u Nacionalni park Krka te u ‘Krešimirov grad’ bogate povijesti i baštine – Šibenik. Posebna ponuda: uz jedan kupljeni aranžman, jedan je gratis!

Datum putovanja je ova nedjelja, 7. lipnja 2020., a mjesta polaska su Virovitica, Pitomača, Đurđevac i Koprivnica.

Sretni dobitnici su Dalibor KišAntonija Habajec. Čestitamo!


Važno: uz jedan kupljeni aranžman, jedan je gratis. Dobitnici uz kupljeni aranžman osvajaju još jedan; jedna osoba plati putovanje, a druga putuje besplatno.


Plan puta

Polazak u ranim jutarnjim satima. Vožnja uz usputne pauze do Nacionalnog parka Krka – sedmog po redu nacionalnog parka u Hrvatskoj. Prostire se na 109 kvadratnih kilometara, od kojih 25,6 kvadratnih kilometara čini vodena površina. Rijeka Krka danas ima sedam sedrenih slapova i njezine ljepote predstavljaju prirodni krški fenomen koji se preporučuje posjetiti u proljeće i ljeti jer je tada u punom sjaju, a možete se i osvježiti u čistoj vodi.

Obilazak i šetnja parkom koji obuhvaća najljepši dio toka rijeke Krke i donji tok rijeke Čikole. Posjetitelji će upoznati prirodne fenomene i kulturno-povijesne spomenike rijeke Krke. Vožnja brodom od Lozovca do Skradinskog buka, najdužeg i najposjećenijeg slapa na rijeci Krki. Slobodno vrijeme za kavu i kupnju suvenira.

Foto: Marko Posavec

Nakon Krke, odlazi se do Šibenika. Šibenik je grad bogate povijesti i kulturnog nasljeđa, a može se pohvaliti i različitim suvremenim atrakcijama. Slijedi susret s lokalnim vodičem i odlazak u razgled grada: Trg Republike Hrvatske – Gradska vijećnica – Kneževa palača – Muzej grada – Biskupska palača – Trg četiri bunara. Posjet katedrali sv. Jakova koja je zbog svojih iznimnih vrijednosti uvrštena na UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa.

Slobodno vrijeme za kavu, ručak i ostale vlastite aktivnosti. Očekivani dolazak kući u noćnim satima.

Cijena aranžmana iznosi 295,00 kn.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, licenciranog voditelja tijekom cijelog putovanja, lokalni stručni vodič za Šibenik, posjet katedrali Sv. Jakova, sve razglede prema programu, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti, troškovi organizacije i realizacije putovanja, PDV.

Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznicu za NP Krka (50,00 kn odrasli; 25,00 kn djeca od 7 do 18 godina; djeca mlađa od 7 godina imaju besplatan ulaz).

Sve dodatne informacije potražite na internetskim stranicama turističke agencije Niba Tours.

zatvori