Četvrtak, 25. travnja 2024.

Mladi stoper Filip Hlevnjak sa Slaven Belupom potpisao svoj prvi profesionalni ugovor

Mladi talent Slaven Belupa Filip Hlevnjak potpisao je s klubom danas svoj prvi profesionalni ugovor.

Mladi U-20 reprezentativac i koprivnički klub dogovorili su četverogodišnju suradnju. Hlevnjak je od malih nogu u Slavenovoj Školi nogometa i ovo mu je nagrada za trud, ali i potvrda da je dio budućnosti kluba, poručili su iz Slavena.

– Nakon teške ozljede koju sam imao prije dvije godine, ovo mi je došlo kao velika nagrada za sve što sam uložio u oporavak, ali i u nogomet od samih početaka. Iznimno sam sretan što je klub ovim ugovorom pokazao da vjeruje u mene i nadam se da ću što prije nositi dres Slaven Belupa na prvoligaškim travnjacima. Zahvalio bih svim svojim trenerima u Školi nogometa koji su me vodili do ovog trenutka i sada je sve na meni – kazao je Filip nakon potpisa ugovora.

Filip je do sada šest puta branio boje mladih reprezentacija Hrvatske, a u prošloj polusezoni upisao je dva drugoligaška nastupa za Sesvete.

– Korak iz juniora u seniore je najteži za svakog mladog nogometaša i zato smo klub i ja smatrali da je najbolje da osjetim seniorski nogomet kroz Drugu ligu. Krenulo je idealno, odigrao sam dvije utakmice, a onda je stigla ta pandemija koja je prekinula sezonu. Volio bih još barem šest mjeseci igrati Drugu ligu kako bih se lakše adaptirao na najviši rang – dodao je mladi stoper.

(NK Slaven Belupo)

zatvori