Subota, 20. travnja 2024.

Koncerti Jelene Rozge, Simply Brass i Matija Dedić Tria otkazani zbog širenja koronavirusa

Početni koncerti ovogodišnjeg Ljeta na Zrinskom – nastup Jelene Rozge u petak te Simply Brass i Matija Dedić Tria u subotu – otkazani su zbog novog širenja epidemije koronavirusa u Hrvatskoj, objavio je Grad Koprivnica.

Danas se sastao gradski Stožer civilne zaštite i donesen je zaključak da nije preporučljivo održavati velike koncerte na kojima postoji mogućnost dolaska većeg broja ljudi i vrlo je teško kontrolirati pridržavanje protuepidemijskih mjera. Grad Koprivnica stoga je odlučio otkazati koncerte najavljene za petak i subotu na središnjem gradskom trgu.

Nastavak Ljeta na Zrinskom ovisit će o situaciji s koronavirusom. Program je koncipiran od utorka do subote, a najavljivat će se ponedjeljkom za taj tjedan.

“Ovim putem još jednom podsjećamo građane da se pridržavaju preporuka fizičke distance, dezinfekcije i osobne higijene, provjetravanja prostora u kojem borave i nošenja maski u zatvorenim prostorima. Osobna odgovornost i pridržavanje preporučenih mjera važan su preduvjet u sprječavanju širenja novog vala zaraze koronavirusom”, poručili su iz Gradske uprave.

zatvori