U tijeku korone, kada su svi stali sa svojim poslovanjem i strepili kako će dalje, hotel Zrinski pripremio je novo iznenađenje za sve svoje posjetitelje. U sklopu hotela koji trenutno broji 10 soba, pripremili su i uredili poseban apartman koji će vas namamiti na odmor i opuštanje.

Apartman se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka, balkona, spavaće sobe i kupaonice, a sadrži i jaccuzzi i saunu. U njemu se nalaze i dva LCD televizora, kuhalo za vodu, mikrovalna, boxspring krevet – sve ono što vam je potrebno kako biste proveli opušteni vikend u srcu Podravine. U sklopu noćenja uživajte i u doručku koji se sastoji od najfinijih domaćih mesnih i slatkih delikatesa, a koji će vam osigurati dovoljno energije za ostatak dana. Također, u novom apartmanu moguće je rezervirati i dnevni boravak na nekoliko sati.

Kako je cijelo poslovanje ugostiteljstva Zrinski nadaleko poznato po svom gostoprimstvu, širokoj ponudi i otvorenosti za nove ideje, donošenje ovakve poslovne odluke uopće ne čudi. Apartman je pogodan za vikend opuštanje, djevojačke ili momačke večeri, ali svakako i za prvu bračnu noć. Mladencima koji bukiraju svoju svadbenu svečanost u sali Magdalena ovaj će apartman zasigurno najviše zapeti za oko.

Hotel Zrinski svoja je vrata otvorio prije godinu dana, a svakodnevno broji sve veći broj dolazaka iz Hrvatske i inozemstva. Iako je pandemija koronavirusa usporila tijek poslovanja, to ih nije spriječilo da ostvare svoj naum i gostima ponude još veći i kvalitetniji prostor u kojem će se osjećati ugodno i odmorno.

U nastavku donosimo i fotografije koje će vam najbolje dočarati o kolikom se prostoru radi i što sve u njemu možete pronaći, a ako ste se posebno zainteresirali i želite doznati kako rezervirati svoj termin u apartmanu u sklopu hotela Zrinski, slobodno ih kontaktirate na broj 099 252 8674 ili putem Facebook stranice Ugostiteljstvo Zrinski.

Foto: Marisha studio
Foto: Marisha studio
Foto: Marisha studio
Foto: Marisha studio
Foto: Marisha studio
Foto: Marisha studio
Foto: Marisha studio
Foto: Marisha studio
Foto: Marisha studio
Foto: Marisha studio
Foto: Marisha studio