Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Propuštao automobil iz suprotnog smjera pa zaradio novčanu kaznu

Na koprivničkom području u protekla 24 sata dogodile su se dvije prometne nesreće – jedna zbog oduzimanja prednosti prolaska, a u drugoj je došlo do lančanog sudara.

Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko-križevačka, prva nesreća dogodila se ujutro oko 6:40 na raskrižju ulice Vinički put i Vinogradske ulice. Vozačica u dobi od 35 godina vozila je osobni automobil Ford koprivničke registarske oznake ulicom Vinički put i dolaskom do raskrižja oduzela je prednost 22-godišnjaku u Golfu koprivničke registarske oznake.

Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Druga nesreća zabilježena je poslijepodne oko 16:55 na Bjelovarskoj cesti. Kako kažu u policiji, tamo je 22-godišnjak vozio osobni automobil Passat koprivničke registarske oznake u smjeru Ulice braće Radića. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Novi Brežanec, zbog ne držanja potrebnog razmaka Passat je prednjim djelom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake, koji je u istom smjeru ispred njega vozila 34-godišnja vozačica. Ona je pak vozilom udarila u stražnji dio euro kuke osobnog automobila Renault koprivničke registarske oznake, kojeg je u istom smjeru vozio 86-godišnjak koji je zaustavio vozilo radi propuštanja vozila iz suprotnog smjera i skretanja ulijevo.

Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak, dok je 86-godišnjem vozaču naplaćena novčana kazna zbog prometnog prekršaja.

zatvori