Petak, 19. travnja 2024.

Đelekovečki Osvit u svoje redove doveo zvučna pojačanja

Osvit iz Đelekovca poznat je kao dobar i stabilan klub u županiji s mnoštvom domaćih igrača u svojoj momčadi te vjernom publikom.

U prekinutoj sezoni 1. ŽNL, koja je za nama, nisu ostvarili dobar rezultat kao što su očekivali. 10. mjesto na tablici zasigurno nije plasman koji će zadovoljiti Osvitove pratitelje, ali i klupsku upravu.

Kako bi u sljedećoj sezoni imali što bolji plasman Đelekovčani su potpisali dobro poznata imena na području naše županije.

Povratnik u redove Osvita je dobro nam poznati, iskusni stoper Matija Lončar. Njegov partner u užoj obrani trebao bi biti dosadašnji stoper trećeligaša Tehničara, Saša Vukonić. Vratarsku poziciju trebao bi pokriti, također povratnik u Osvit, Zoran Vlah. Posljednja dva imena koja se spominju su također Đelekovčan, Nikola Drvarić koji dolazi iz Graničara Kotoribe. U kuloarima spominje se i ime Claudia Andrića kao mogućeg pojačanja.

S ovakvim kadrom đelekovečki Osvit pucat će na sam vrh lige te biti ozbiljna prijetnja Borcu i Bratstvu. Sigurni smo da će rijetko koja ekipa nositi bodove iz Đelekovca u njihovom nezgodnom terminu, nedjeljom ujutro, te da će trupe legendarnog trenera Ranka Celiščaka svakome biti tvrd orah.

U rubrici odlasci spominje se ime prvog napadača kluba, Daria Glavaka. On će navodno svoj nogometni put nastaviti u međimurskom županijskom prvoligašu, Dubravčanu iz Donje Dubrave koji trenira Branko Čmelješević – Čmela.

zatvori