Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Slavenaši se vratili zajedničkim treninzima, Stipić: Znamo datum odigravanja Kupa i to nam je fokus

Nogometaši Slaven Belupa danas su krenuli s momčadskim treninzima na pomoćnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek – Apaš’.

Uoči treninga, tehnički direktor kluba Robert Kerovec uputio je igrače i stručni stožer o mjerama kojih se moraju pridržavati uoči, za vrijeme i nakon dolaska na stadion. Između ostaloga i dalje će se mjeriti temperatura svakog igrača, neće se koristiti svlačionice te će se obavezno dezinficirati ruke, lopte i svi potrebni rekviziti.

Pod vodstvom trenera Tomislava Stipića Slavenaši su danas odradili tehničko-taktički trening u trajanju od 80 minuta, a sutra su na programu jutarnji i popodnevni trening.

– Lijep je osjećaj ponovno okupiti sve igrače na terenu. Drago mi je što su svi zdravi i spremni za rad. Na nama, stručnom stožeru, je zadatak da doziramo svakog od njih kako ne bi zbog prevelike želje i motiviranosti došli do neželjenih problema. Sretni smo i jer znamo datum odigravanja Kupa. Osjećaj je to koji nam daje fokus na rad i pripremu – rekao je trener Stipić.

(NK Slaven Belupo)

zatvori