Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Slaven Belupo i Inter odigrali neriješeno u trening-utakmici, Bogojević zatresao mrežu gostiju

Nogometaši Slaven Belupa remizirali su u trening utakmici s Interom. Na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš rezultat je bio 1:1, a pogodak za Farmaceute postigao je Bogojević.

Slaven Belupo na odmor je zasluženo otišao s minimalnom prednošću. Ivan Krstanović je pucao preko grede, ubrzo potom udarac mu je obranio Matković. Sljedeće dvije velike prilike imao je Bruno Bogojević, a propušteno je nadoknadio zabivši pogodak za 1:0 u sudačkoj nadoknadi prvog dijela susreta. Gosti su u prvih 45 minuta samo jednom zaprijetili, no Filipović nije dopustio lopti da uđe u gol.

Drugo poluvrijeme počelo je bez velikih prilika, a onda su obojica trenera zamijenila sve igrače. Inter je izjednačio u 68. minuti preko Zamourija koji je bio precizan s bijele točke. Tih 1:1 bilo je i konačan rezultat susreta.

Slaven Belupo sljedeće subote igra polufinale Kupa protiv Lokomotive, također na domaćem stadionu, ali bez gledatelja.

Koprivnica, Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš, 23.05.2020.
NK Slaven Belupo – NK Inter 1:1 (1:0)
NK Slaven Belupo: Filipović, Međimorec, Lulić, Bačelić Grgić, Glavčić, Jeffren, Paracki, Lima, Mikulić, Krstanović, Bogojević. Klupa: Slukić, Soldo, Božić, Goda, Delić, Havelka, Šego, Brković, Radivojević, Liklin, Čovo. Trener: Tomislav Stipić.
NK Inter: Matković, van Bruggen, Soldo, Postonjski, Mlinar, Tsonev, Mamut, Nekić, Bosec, Mazalović, Benčić. Klupa: Hađžikić, Savić, Barić, Rom, Marasović, Bilobrk, Mitrović, Vušković, Zamouri, Vego. Trener: Tomislav Ivković.
Suci: Marko Zebec, Sanja Rođak Karšić, Marko Stolnik.
Strijelci: 1:0 Bogojević 45′, 1:1 Zamouri 68′

(NK Slaven Belupo)

zatvori