Subota, 20. travnja 2024.

Prognoza vremena za subotu i nedjelju, 23. i 24. svibnja

U subotu promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Mjestimice će pasti malo slabe kiše, a kasno navečer sa sjeverozapada mogući su pljuskovi s grmljavinom. Još kiše očekujemo kroz noć na nedjelju. Vjetar većinom slab jugoistočni, potkraj dana ili u prvom dijelu noći uz prolaz fronte jak sjeverac. Najviša dnevna temperatura između 22 i 25 stupnjeva.

U nedjelju u noći pljuskovi i moguća grmljavina, možda još ujutro kiša, tijekom prijepodneva djelomično razvedravanje. Ostatak dana bit će uglavnom suho uz slab do umjeren sjeverozapadni vjetar. Jutarnja temperatura oko 11, najviša dnevna oko 20 ili 21 stupanj.

U ponedjeljak djelomično sunčano, ali nestabilno s mogućim lokalnim pljuskovima i grmljavinom od sredine dana i poslijepodne. Puhat će sjeverni vjetar i bit će malo svježije. U nastavku tjedna pomalo nestabilno pa će tu i tamo biti nekakvih pljuskova, zasad se čini ponajviše oko četvrtka i za vikend. Uz vjetar sjevernih smjerova i temperature će biti malo niže.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori