Utorak, 23. travnja 2024.

Prognoza vremena za ponedjeljak, 25. svibnja

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Povremeno će biti pljuskova koji mogu biti praćeni i grmljavinom, osobito poslijepodne. Vjetar uglavnom slab, prolazno umjeren sjeverac, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 18 do 20 stupnjeva.

Promjenjivo vrijeme nastavlja se i u utorak. Bit će djelomično sunčano, ali poslijepodne i prema večeri mjestimice su opet mogući pljuskovi uz koje se može začuti i grmljavina. Neće ih biti posvuda. Puhat će umjeren, prolazno i pojačan sjeverni vjetar. Jutarnja temperatura oko 8 do 10, najviša dnevna oko 19 ili 20 stupnjeva.

U srijedu sunčanije uz malu mogućnost pokojeg lokalnog pljuska. I dalje će puhati slab do umjeren sjeverac, ali bit će malo toplije. U nastavku tjedna izmjena sunca i oblaka te većinom suho, no ne može se sasvim isključiti razvoj kratkotrajnih pljuskova tu i tamo.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori