Srijeda, 24. travnja 2024.

Požurio u raskrižje, oduzeo prednost i potom završio na krovu

Dvije prometne nesreće dogodile su se jučer u Koprivnici.

Oko 12 sati na raskrižju Ulice Ljudevita Gaja i Ulice Augusta Šenoe sudarila su se dva osobna automobila. VW koprivničkih registarskih oznaka upravljao je 19-godišnji vozač koji je oduzeo prednost prolaska Renaultu koprivničkih registracija kojim je upravljao 72-godišnji vozač.

Automobili su se sudarili, a vozač koji je prouzročio prometnu nesreću lakše je ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni postupak.

Druga prometna nesreća dogodila se oko 16:45 sati na Varaždinskoj cesti. 83-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake iz smjera Kunovec Brega. Nije držao potreban razmak između automobila prilikom vožnje u slijedu te je prednjom stranom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila Škoda koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 34-godišnji vozač. On je usporavao zbog skretanja u lijevo i propuštanja vozila iz suprotnog smjera.

U prometnoj nesreći ozlijeđeni su 34-godišnji vozač i 13-godišnji putnik u vozilu. Po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će poznata točna kvalifikacija ozljeda i podnošenje odgovarajućih pismena protiv 83-godišnjeg vozača.

zatvori